Project begeleiding

Als projectbegeleider kan ik net dat beetje extra bieden om jou als circulair ondernemer op de kaart te zetten!

Circulair ondernemen is meer dan product ontwerp

In de overgang naar circulair ondernemen komen er meer uitdaging op je pad dan het aanpassen van je productontwerp. Daarom helpt Let’s Go Circulair jou ook bij andere productontwikkeling gerelateerde vragen om het succes van jouw circulaire product te vergroten.

Van ketenanalyse naar circulaire strategiebepaling

Door samen jouw productketen in kaart te brengen, van grondstof tot eind gebruik, wordt inzichtelijk waar productwaarde verloren gaat en waar kansen liggen. Door kansen te koppelen aan circulaire businessmodellen en ontwerpstrategieën, bepalen we samen de circulaire strategie.

Ketensamenwerking

Circulair ondernemen is breder dan enkel je product circulair maken. Je kijkt naar je hele bedrijfsproces en alle disciplines om hier milieubewuste en duurzame keuzes te maken.
Samen met je team kijk ik naar het Productieproces, wordt het productieafval weer teruggebracht in je eigen proces, maakt je gebruik van hernieuwbare energie?

We kijken naar het Operationele proces, hoe transporteer je onderdelen en producten, welke verpakkingen gebruik je hiervoor? En zeker ook belangrijk is jouw Marketing, hoe breng je jouw circulaire verhaal naar buiten?

Vaak is het team in staat dit zelf voor een groot deel te doen, maar ik kan net dat beetje extra bieden met mijn achtergrond, expertise en netwerk om jou als circulair ondernemer op de kaart te zetten!

Projectmanagement

Weet jij al waar jouw kansen liggen, maar komen jouw wensen of ambities niet van de grond? Ik hoor het vaker, doordat andere projecten prioriteit hebben of door gebrek aan kennis worden de duurzame toekomstambities uitgesteld.

Als externe projectmanager stel ik samen met jouw team een projectplanning en targets op. Door middel van wekelijkse scrumsessie, begeleid en monitor ik de projectvoorgang. Dit stelt mij instaat snel te kunnen handelen als ergens knelpunten ontstaan en te bepalen wat er nodig is om jouw duurzame en circulaire ambities te verwezenlijken.

Jorien Nijmeijer - consultant in circulair ontwerp

06 439 909 85 / jorien@letsgocircular.nl

Let's contact

Laten we samenwerken aan een mooie circulaire toekomst. Bel of stuur een bericht om je project of vragen te bespreken.

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Your Message

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]